Image

20 год. Марјан Коцев
11-ти Април Универзална сала

На 11-ти април во Универзалната сала во Скопје со почеток во 20:30ч. Роса продукција ќе ви приреди уште еден музички спектакл, прв солистички концерт на Марјан Коцев. Концертот се одржува по повод одбележување на 20 години музичка кариера и истиот ќе се одржи во живо во придружба на легендарниот оркестар „Дрим Тим“.

Image

Слики од концертот на
Миле Кузмановски

Големиот концерт на Миле Кузмановски кој што се одржа во Универзална Сала и беше во организација на Роса Продукција, помина одлично. Погледнете ги сликите, кликнете ТУКА

 • Logo 01

 • Logo 02

 • Logo 01

 • Logo 06

 • Logo 03

 • Logo 08

 • Logo 08

 • Logo 08

 • Logo 08

 • Logo 01

 • Logo 08

 • Logo 08

 • Logo 08

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 80

 • Logo 01


Сите права задржани © 2014 - Design by www.Proweb.mk
canada pharmacy online canada pharmacy online buy cialis canada buy cialis canada buy viagra now buy viagra now buy cheap viagra online buy cheap viagra online cheap cialis online canadian pharmacy cheap cialis online canadian pharmacy levitra cheap levitra cheap cheap viagra usa cheap viagra usa buy generic cialis online buy generic cialis online generic cialis cheap generic cialis cheap levitra generic levitra generic generic for viagra generic for viagra buying cialis online buying cialis online order levitra online order levitra online order viagra by phone order viagra by phone where to buy sildenafil citrate where to buy sildenafil citrate buy generic tadalafil buy generic tadalafil cheap viagra pills online
buy cheap viagra online usa buy generic viagra with mastercard buy viagra online without prescription cialis soft cialis super active buy kamagra 100mg cheap buy viagra soft buy viagra super active