Фолк топ 5 – Радио Роса

Фолк топ 5

СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК ОД 15:15 ЧАСОТ
СЛУШАЈТЕ ЈА ФОЛК ТОП 5 ЛИСТАТА НА РАДИО РОСА
И ГЛАСАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ФОЛК ФАВОРИТ
ПРЕКУ СМС НА 145 981
ИЛИ НА НАШАТА ФАН СТРАНА НА ФЕЈСБУК
https://www.facebook.com/Radio-Rosa-981-fm-Skopje-Macedonia-139345796128617/