Радио Роса

March 18, 2016

(Програма)

radrosa

March 18, 2016 - March 18, 2016

7:00pm – 9:00pm

Радио Роса

Categories:

Роса желботека е емисија создадена со единствена цел – да им овозможи на слушателите врска со пошироката публика, нивните роднини, пријатели и познаници и воедно да им исполни одредена музичка желба по нивен избор.